Mame care inspiră. Alexandrina Chele: "Am înțeles că eșecurile duc la succes"

Acum doi ani realizam un interviu cu Alexandrina Chele, meșteriță handmade începătoare. Atunci avea visuri mari și câteva idei pe care să le realizeze. Am păstrat legătura cu ea și m-am bucurat la fiecare succes al ei. Experiența pe care a acumulat-o până acum i-a oferit lecții pe care nu le-ar fi putut învața în alte condiții, de asta, dacă ar fi să o ia de la capăt, nu ar schimba nimic. De curând Alexandrina și-a deschis propriul atelier iar acum este în proces de a-și deschide propria întreprindere individuală. Hai să vezi și tu cât de frumos s-a schimbat Alexandrina Chele în această perioadă.

MamaOnline: - Alexandrina, ce faci? Cum te găsesc de aceasta data? La fel de entuziamata și plina de idei ca data trecută?

Alexandrina Chele: - Bună! Sunt bine, muncesc, învăț și tot plină de entuziasm și idei, căci altfel nu merge.

MO: - Realizăm acesta interviu la 2 ani distanță de la ultimul. Spune-mi te rog ce s-a schimbat în tot acest timp?

A.C: - S-au schimbat multe.
Experiențe, provocări, lume multă, muncă multă, produse noi, idei noi etc.

MO: - Cum ai evoluat tu?

A.C: - Am evoluat prin produsele mele deosebite și publicitate lor (datorită concursurilor care le organizez) dar important este produsul pe care îl ofer. Acum, când am mai multă practică, pun mai mult accent pe calitate, dar desigur nu mai puțin important este aspectul practic și unicitatea.

MO: - Ce ai înțeles tu în această perioadă? Care sunt lecțiile de viață pe care le-ai învățat?

A.C: - Cel mai important lucru care stă la bază este munca, răbdarea și modul de gândire. Am înțeles că eșecurile duc la succes, am învățat să nu îmi fie frică să greșesc căci altfel nu ai cum să devii mai înțelept și puternic. Am învățat să fiu încrezută în mine și în capacitățile mele, altfel nu poți merge înainte.

MO: - Deja Alexandrina Chele nu este doar o persoana. Ti-ai făcut un nume, ai o echipă. Ti-ai deschis și un atelier. Cum e sentimentul acesta când treci la o astfel de etapă?

A.C: - Da! Numele Alexandrina Chele este tot mai cunoscut, produsele mele sunt tot mai solicitate, probabil că la mine găsiți cea mai largă gamă de căsuțe handmade pentru copii în RM.
La momentul actual am o echipă mică, mi-am creat un atelier la care visam de cîțiva ani și acum lucrez la etapa de a înregistra afacerea. Sentimentul când treci la o nouă etapă este foarte emoționat, deoarece traiești ceea ce visai cândva și îți părea atât de departe.

MO: - Care sunt provocările cele mai mari pe care le-ai avut tu în toată această perioada?

A.C: - Cea mai mare provocare a fost insuficiența de finanțe, cred că aceasta și era problema mereu care stătea la baza tuturor provocărilor. Cu cliențiii nu prea am provocări, sunt deschisă, sufletistă, comunicabilă și mă împac bine cu toții.

MO: - Cum te-a ajutat pe tine instagram și facebook să crești?

A.C: - M-au ajutat prin publicitatea pe care o fac la produsele mele. Datorită rețelelor de socializare lumea a aflat de mine și de lucrările pe care le realizez cu mult drag.

MO: - Cum acestă afacere te-a schimbat pe tine personal și pe tine în relație cu familia? 

A.C: - Afacerea pe care am creat-o eu m-a dezvoltat mult, am crescut și eu, a crescut și ea. M-a format ca om, ca specialist, ca antreprenor, mi-a schimbat viața și modul de gândire, mi-a îmbunătățit intelectul,mi-a antrenat răbdarea.
În relația cu familia primii 2-3 ani a fost foarte greu, era haos mult, acum deja e mult mai bine.

MO: - Cum va arăta brandul Alexandrina Chele peste 10 ani? Ce planuri și scopuri ai pentru următorii ani?

A.C: - Peste 10 ani brandul Alexandrina Chele va fi nu doar național ci și internațional, deoarece multe din produsele mele au ajuns și peste hotare iar în viitor planific să îl promovez și mai mult în afară țării.
Scopul meu este mereu să merg în dezvoltare, în creștere, să vin cu produse noi, afacerea mea să poată oferi o gama largă de produse.

Poți comanda lucrările Alexandrinei pe pagina ei de facebook sau instagram.