Mame care inspiră. Diana Jurja: "Dacă depui mult suflet și efort, nu are cum să nu se vadă" 

Acum un an, Diana Jurja și-a descoperit o pasiune și nu una simplă, dar una dulce și apetisantă, una care îți lasă gura apă. Povestea începe clasic. În concediul de îngrijire a copiilor. A preparat întâi un tort pentru familie, apoi a primit apreciere și sprijin. Încurajările au motivat-o iar comenzile nu au întârziat să apară.

Acum Diana visează la propria patiserie, mai are de muncit până la această etapă, nimic însă nu este imposibil, atunci când îți dorești ceva cu adevărat. Nu-i așa?

Hai să o cunoști și tu pe Diana Jurja.

Mama Online: - Diana, spune-mi te rog, cum a luat naștere această pasiune a ta? De la ce a pornit totul?

Diana Jurja: - Pasiunea mea a luat naștere de la primul tort făcut cu un an în urmă, atunci când avea loc la prima aniversare a baiatului meu mai mic. Îmi amintesc, l-am făcut împreună cu soțul meu, am avut mari emoții pentru ceea ce urmează să iasă. Apoi a urmat alt tort la aniversarea băiatului mai mare, și tot mai departe pe la sarbatori, zile de naștere. Membrii familiei savurau fiecare bucățică de tort și mă încurajau să continui pe această cale. Așa au apărut primele comenzi.

MO: - Tu ești stabilită în Italia. De cât timp și care este motivul pentru care ați plecat?

D.J: - Da, la momentul actual suntem stabiliți în Italia de aproape 2 ani. Ne-am dorit o schimbare și am început cu țara. Vizitasem anterior Italia, ne-a plăcut mult cultura, oamenii și iată că am făcut acest pas.

MO: - În ultimul timp tot mai mulți oameni din diaspora au succes. Se dezvoltă, deschid afaceri. Cum crezi, care este secretul? Care e cheia succesului unui business în afară?

D.J: Dacă depui mult suflet și efort, nu are cum să nu se vadă. Nu este un lucru neștiut, este simplu, oamenii simt și apreciază atunci când lucrurile sunt făcute din suflet.

MO: - Cât de important este pentru o mămică să își alimenteze pasiunile și să facă ceea ce îi aduce satisfacție?

D.J: - Este foarte important pentru o mămică să se ocupe cu ceea ce îi place, să se dezvolte și să crească împreună cu pasiunile sale.

MO: - Ceea ce faci tu acum este business sau mai degrabă un hobby?

D.J: - Până când pot spune că este un hobby, dar abia aștept să văd ce mi-a rezervat viitorul.

MO: - Care este visul tău legat de aceasta pasiune?

D.J: - Mi-aș dori să mă dezvolt, să fac niște cursuri de perfecționare, să aflu tehnici și metode noi. Dar visul oricărui patiser este să aibă propria patiserie. Iar eu nu sunt o excepție.

MO: - Care este momentul tău preferat în pregătirea unei comenzi?

D.J: - Etapa care îmi place cel mai mult atunci când pregătesc un tort, este anume la decor. Aș sta ore în șir să realizez un decor frumos.

MO: - Familia. Ce spun ei despre afacerea ta? Cum te susțin și cât de important este acest factor?

D.J: - Familia mă încurajează foarte mult în ceea ce fac, în deosebi soțul mă susține, mă ajută cu sfaturi și idei cum este mai bine de făcut, si desigur că este foarte important pentru mine acest lucru pentru că asta și mă motivează să merg mai departe și să fac ceea ce îmi place cu adevarat. 

Pe Diana o găsești pe pagina ei "Dolce Passione"

Dacă vrei să fii și tu eroină în în cadrul rubricii business mommy, scrie-mi un mesaj la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.