Mame care inspiră. Lucia Ostrioglo: "Mergi înainte cu capul sus peste orice obstacol"

Abițioasă, puternică și pasionată de tot ceea ce înseamnă artă. Așa se descrie Lucia Ostrioglo. Are studii în Design Vestimentar și a lucrat de doi ani în domeniu dar din neputința de a investi, Lucia a renunțat și a început să activeze în domeniul frumuseții. Nu se simțea însă împlinită, chiar dacă această activitate îi aduce și acum venituri. Pandemia însă, a fost un punct de pornire. Acum protagonista acestui interviu, Lucia Ostrioglo a învățat să îmbine frumos ambele activități și să fie prezentă în viața fiicei sale și să îi acorde timpul de care ea are nevoie.

Ea oferă stil și o noua viață articolelor vestimentare prin pictură, dar hai să vedem împreună despre ce mai exact este vorba.

Mama Online: Lucia, ceea ce faci tu e artă. Spune-mi în cât timp și cum ai învățat să faci ceea ce faci azi?

Lucia Ostrioglo: - Eu am făcut facultatea de Design Vestimentar și am activat în acest domeniu timp de doi ani. Pictura pe articolele vestimentare nu mi-a luat mult timp să o învăț.

MO: - Cât la suta din rezultatul tău este talent și cât este muncă?

L.O: - Totuși e mai multă muncă decât talent. Cam muncă 60% şi talent 40%.

MO: - Pandemia a afectat mult arta. Cum a fost în cazul tău?

L.O: - Arta afost afectată mult de pandemie. În cazul meu nu pot să zic că m-a afectat, dimpotrivă. Eu în pandemie am putut sa îmi realizez visul de a mă întoarce la pasiunea mea pentru artă.

MO: - Cea mai complicata lucrare?

L.O: - Cea mai complicată lucrare a fost pictată pe un palton deoarece are stofa mai pufoasă şi din această cauză este mai dificil de aplicat vopseaua.

MO: - Lucrările tale, mai toate sunt într-un anumit stil. Cum se face ca ai tai clienți comanda ceea ce e deja un stilul tău. Sau mai inai vine lucrarea, apoi ii găsești clientul?

L.O: - De obicei mă strădui ca toate lucrările să fie cu o tematică aparte şi să-l reprezinte pe client.

MO: - Sunt atât de minuțios lucrate. Spune-mi de unde răbdare? Dar inspirație?

L.O: - Întotdeauna am avut răbdare cu lucrurile migăloase. Noi oamenii întotdeauna ne inspirăm de la ceva sau cineva. Pe mine mă inspiră tot ceea ce înseamnă artă.

MO: - Ai un mesaj pentru mămicile care au ajuns sa citească până aici?

L.O: - Mesajul meu pentru toate mămicile este să nu-şi piardă încrederea în sine şi să încerce să-şi îndeplinească visurile chiar dacă viaţa ne aduce multe surprize neplăcute. Mergi înainte cu capul sus peste orice obstacol. 

Pe Lucia o găsești aici și aici.

Dacă vrei să fii și tu eroină în în cadrul rubricii business mommy, scrie-mi un mesaj la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..