Mame care inspiră. Inna Lozovan: "Talentul necesită multă perseverență, sârguință și răbdare"

Se declară o mămică și o soție fericită, iar de când și-a găsit o ocupație de suflet, este pe deplin împlinită. Inna Lozovan confecționează jucării și accesorii deosebite pentru copii. Evelina și Sofia, cele două fetițe ale ei, îi sunt inspirație, ajutor și cliente iar Innei nu îi rămâne decât să creeze. Hai să o cunoaștem împreună

Mama Online: Inna, care a fost motivul pentru care ai decis să faci lucrări handmade și de ce în perioada maternității?

Inna Lozovan: - Mereu am fost încântată de lucrurile executate manual, dat fiind faptului că în concediul de maternitate dispun de un pic de timp liber, mi-am zis de ce să nu fac ceva ce-mi place. Având fetițe am început să le fac accesorii.

MO: - Ce înseamnă pentru tine Evysofy_art?

I.L: - Pasiune. Îmi place mult ceea ce fac și mă dedic cu tot sufletul.

MO: - Cât la suta din lucrările pe care le facI e talent și cât e muncă asiduă?

I.L: - Vreau să îți spun că talentul necesită multă perseverență, sârguință și răbdare.

MO: - Am înțeles corect, ai început cu accesorii si acum faceti si jucării? Cum a fost această tranzitie?

I.L: - Da, așa este, un an întreg am făcut doar accesorii, însă tot timpul îmi plăceau jucăriile croșetate din fire de pluș, îmi păreau foarte complicate în execuție, însă acum câteva luni am decis să fac două pentru fetițele mele și procesul m-a captivat. Nu am putut să mă mai opresc.

MO: De ce este important ca o mămică să aiba și o activitate pe lângă copii și treburi casnice?

I.L: - Maternitatea este o periadă frumosă și foarte plăcută, dar totodată și dificilă, iar un hobby chiar este binevenit. Te liniștește, te detașează de toată rutina zilnică și îți mai aduce ceva bănuți.

MO: - Ai un mesaj pentru mămicile talentate?

I.L: Fiecare dintre noi are unul sau chiar și mai multe talente, trebuiesc doar descoperite, așa că nu ezitați să încercați ceva, cu siguranță va fi cu succes, iar mămicilor ce deja și-au descoperit talentele le urez cât mai mult spor, idei frumoase și mult succes în continuare!

Toate lucrările Innei le găsești aici și aici.

 Urmăreşte MAMA Online  ре FACEBOOK şi   

INSTAGRAM  și fii primul care vede postările noi iar dacă ai o pasiune și vrei să fii eroină în cadrul rubricii Business Mommy, scrie-mi la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sursa foto: arhiva personală