Mame care inspiră. Natalia Bordian: "Fac torbițe eco pentru a salva natura de poluanți, pentru utilitate și comoditate"

A făcut studii economice, dar pasiunea pentru artă pe care o are din copilărie așa și nu a dispărut, asa că, acum un an a decis să dea frâu liber imaginației și să se dedice în totalitate viselor. Totul a început de la achiziționarea unei mașini de cusut în perioada sarcinii cu al doilea copil, și de la ideea că planeta are nevoie de ajutorul nostru pentru reducerea pungilor din plastic. Natalia Bordian confecționează torbe eco personalizate pentru copii și adulți iar satisfacția pe care o are de la procesul de lucru, nu se compară cu nimic în lume.

MamaOnline: Când ai început să faci această muncă și de la ce ai început?

Natalia Bordian: - Toată povestea a început cu un an în urmă, când am procurat o mașină de cusut și brodat, atunci a venit și inspirația de a creea ceva util, de a da culoare și viață unor lucruri deosebite. Prima torbiță am facut-o pentru fetița mea, utilă pentru grădiniță, am rămas mulțumită de rezultat, fapt ce m-a motivat să continui. Treptat au început să apară și primele comenzi.

MO: - De ce anume torbe reutilizabile?


N.B: - Am ales sa fac torbițe personalizate eco pentru a salva natura de poluanți, pentru utilitate, comoditate și nu în ultimul rând pentru un accesoriu unic, stilat și deosebit.

MO: - Câte torbe are în colecție familia ta?

N.B: - Îmi iubesc mult familia și desigur am creat în mod special câte 1-2 torbițe pentru fiecare membru.

MO: - Cât timp din zi acorzi acestei activități?

N.B: - Aproape în fiecare zi încerc să creez  combinații diferite pentru a da viață unei noi torbițe la care lucrez cu drag în jur de 3-4 ore.

MO: - Cum imparți responsabilitătile și ce loc ocupă familia ta? 

 N.B: - Desigur familia e pe prim plan și ei mă dedic în mod special, dar încerc să le reusesc pe toate și să îmi găsesc timp pentru activitățile casnice și nu în ultimul rând pentru pasiunea pe care o am.

MO: - Care este lucrarea ta preferată?

N.B: - Lucrarea mea preferată pot spune că nu e cea mai reușită lucrare, pentru ca e prima pe care am făcut-o, dar am făcut-o cu cea mai mare dragoste pentru FETIȚA mea și o voi păstra ca pe o amprentă a unui început.

MO: Ce planuri de viitor ai? Te vezi în  acest domeniu?

N.B:  Nu știm niciodată ce surprize ne rezervă viitorul, dar cu siguranță o să continui și îmi doresc să dezvolt frumos această activitate.

Toate lucrările Nataliei le găsești pe pagina ei de facebook, Torbițe Personalizate.

Urmărește MAMA Online pe FACEBOOK și 

INSTAGRAM și fii primul care vede postările noi!

Distribuind subiectele publicate pe MAMA Online, mă ajuți să ajung în vizorul unui public mult mai mare. Pentru asta îți mulțumesc!

Sursa foto: facebook//NataliaBordian