Mame care inspiră. Vica Tutunaru: "Copii nu sunt o piedică în realizarea scopurilor, dimpotrivă ei sunt inspirația, puterea și fericirea noastră"

La doar 24 de ani are o afacere pornită dintr-o pasiune. A studiat croitoria, online a învățat designul vestimentar,  le-a pus cap la cap și a fondat Davie Still. Astăzi, femeia de la care vreau să te inspiri este designerul vestimentar, Vica Tutunaru. Are în colecție rochii de seară și paltoane, dar cel mai mult îi place să lucreze la seturile mamă-fiică. Familia ei - soțul, cei doi copii și cel de-al treilea, din burtică, îi sunt sprijin, ajutor, inspirație și motivație. Cum a pornit pe această cale și ce crede despre concurență, află în interviu.

MAMA Online: - Cum și când a început toată această aventură a brandului tău de haine?

Vica Tutunaru: DavieStill a luat naștere acum 3 ani doar ca nu îi place să se afișeze public, eu spun că este cel de-al treilea copil al meu. La momentul actual creăm rochii de seară, în special seturi mama-fiică, în proces avem deja și cele mai călduroase și pufoase paltonașe de toamnă-iarnă. 

MO:  - Cât de greu este să te lansezi pe o piață în care sunt destul de mulți concurenți?

V.T: - Concurență? Nu, nu m-a deranjat niciodată acest fenomen! Eu chiar admir colegele mele care au aceeași pasiune ca și a mea. Când totul se face cu suflet și din suflet nu mai rămâne loc de concurență. Pentru a atinge succesul e nevoie de multă muncă, nu de frica concurenței.

MO: - Ce provocări și greutăți ai întâlnit în  cale până acum?

V.T: - Provocări și greutăți evident că am întâlnit și eu la începutul acestui drum, dar prin multă munca am făcut față la toate. 

MO: - Cum se naște o piesă vestimentară din colecția ta? 

V.T: - Practic toate ținutele pe care le creez sunt schițate după cerințele și dorințele clientelor mele, dar atunci când văd stofele îmi vin în minte modelele. Aș putea spune că stofele mă inspiră. Le prefer pe cele mai frumoase și mai calitative.

MO: Cât de mare sau de mică este echipa ta?

V.T: - Am început singură dar mai apoi am simțit nevoia de ajutorul încă a câtorva perechi de mâini. Suntem o echipa mică dar puternică.

MO: -  Ce sfat ai pentru femeile cu vise mari dar cu multe responsabilități acasă?

V.T: - Îndemn toate mămicile și nu doar, să fie independente, să creadă în visele lor și să lucreze asupra realizării acestora. Nimic nu este imposibil acolo unde este dorință. Copii nu sunt o piedică în realizarea scopurilor, dimpotrivă ei sunt inspirația, puterea și fericirea noastră. 

Sursa foto: arhiva personală Vica Tutunaru. Lucrările ei le găsești aici.

Urmărește MAMA Online pe FACEBOOK și 

INSTAGRAM și fii primul care vede postările noi!

Distribuind subiectele publicate pe MAMA Online, mă ajuți să ajung în vizorul unui public mult mai mare. Pentru asta îți mulțumesc!