Mame care inspiră. Veronica Croitoru: "Încet ridic cu forțele proprii treptele succesului"

Este sigură că bogăție mai mare decât propria familie nu există. Soțul și copilul o completează și o sprijină, iar ea li se dedică în totalitate. Dacă îi mai rămâne ceva timp liber, creează haine, aceasta fiind una din marile ei pasiuni din copilărie. Astăzi ți-o prezint pe Veronica Croitoru, designerul care transformă stofele simple în piese vestimentare demne de toată admirația. Recunoaște că odată cu venirea pe lume a copilului ei are mai puțin timp pentru creații dar este mândră de faptul că a ieșit din zona de confort și a început să coase haine nu doar pentru femei, dar și pentru copii și bărbați.

MAMA Online: Cum și când ai început activitatea la acest proiect?

Veronica Croitoru: Chiar de pe băncile școlii, când eram mică desenam fel de fel de schițe, mai umblam pe la mașina de cusut a tatălui meu (pe atunci nu eram mare expert, mereu o stricam). Treptat am făcut școala de pictură, liceul, apoi studiile la Universitatea Tehnica, specialitatea Designer Vestimentar. După finalizarea cu brio a facultății, am realizat o colecție vestimentară din 5 produse, stil avangard. La început am lucrat mult cu reparația hainelor până am obținut încrederea oamenilor și am demonstrat că pot realiza exact ceea ce își doresc. Eu sunt genul de persoană căreia nu îi este frică de risc, niciodată nu am spus că nu este posibil de realizat chiar dacă clientul îmi cere un produs destul de complicat, nimic nu este imposibil.

MO: - Ce rol a avut maternitatea în această activitate?

V.C: - Maternitatea a avut un rol frumos în activitatea mea, mereu fugeam de crearea ținutelor pentru bărbați și băieței, dar acum de când a apărut Matei, mereu fac posibilul să ne asortăm hainele. Desigur deja ce ține de lucrări, la momentul actual mai puțin reușesc, majoritatea timpului i-l dedic lui, el are acum prioritate.

MO: - Care a fost cea mai memorabilă lucrare/ colecție din toată activitatea?

V.C: - Cea mai memorabilă colecție a fost colecția pentru copii "Poveste de iarnă", alcătuită din 7 ținute pentru fetițe și băieței + ținuta mea. Mereu mă gândesc la acea reușită și vreau cât mai curând posibil să mai creez o colecție.
O consider memorabilă deoarece în iarna aceea au fost o mulțime de solicitări, toate mămicile doreau ca picii lor să fie deosebiți de sărbători. Vedeam bucurie pe chipul copiilor care au purtat ținutele, iar eu eram împlinită sufletește.

MO: - Cine te susține în această aventură?

V.C: - Cel mai mult și mai aproape este soțul meu, desigur. Din primii ani când am început foarte mult m-a încurajat. Părinții, prietenii apreciază ceea ce fac. În fiecare lucrare depun suflet și dăruire de sine, o pot confirma o mulțime de persoane. La început părinții mei au fost împotrivă, dar eu fiind o fire ambițioasă, mereu am simțit și am știut ce vreau, am demonstrat că pot, nu a fost în zadar efortul depus, încet ridic cu forțele proprii treptele succesului.

MO: - Te consideri o business mommy?

V.C: - Aș confirma că așa este. În spatele meu sunt ani mulți de muncă și multe nopți nedormite. Scopul meu este să îi fac pe clienții mei deosebiți la evenimentele la care participă.

MO: - Care îți sunt planurile de viitor? Ce intenționezi să faci în următorii ani?

V.C: - Am multe planuri, sănătate îmi doresc să le reușesc pe toate. Aș dori să lucrez la colecții, îmi doresc ceva deosebit, inedit și nou. Peste 5 -10 ani e greu de spus, timpul este imprevizibil, nu știm ce ne oferă Dumnezeu, dar sunt sigură că dacă va fi nevoie să iau niște decizii, acestea vor fi pentru un viitor mai bun pentru mine și familia mea.

Toate lucrările Veronicăi le poti găsi pe pagina de facebook Croitoru.

  Urmărește MAMA Online pe FACEBOOK și 

INSTAGRAM și fii primul care vede postările noi!

Distribuind subiectele publicate pe MAMA Online, mă ajuți să ajung în vizorul unui public mult mai mare. Pentru asta îți mulțumesc!

Sursa foto: arhiva personală a Victoriei Croitoru.