Mame care inspiră. Lucia Afanasiev: "Copiii mei îmi dau siguranța că ceea ce fac e minunat"

Confecționează cu multă dragoste articole pentru copii și este fericită că face ceea ce îi aduce împlinire sufletească. A avut curajul să treacă de la visuri la materializarea lor în perioada concediului de îngrijire a copiilor ei. Gemenii sunt cei care primii îi testează bordurile, leagănele, pernuțele, corturile, jucăriile și cutiile pentru acestea. Te las să o descoperi pe Lucia Afanasiev - o mamă care inspiră prin originalitate și perfecțiune.

MO: - Cum și când a început MEL'S Dreams?

Lucia Afanasiev: - Începutul tuturor începuturilor mele vine odată cu dorința și necesitatea de a crea ceva pentru picii mei. MEL'S Dreams a apărut după ce am creat bordurile pentru copiii mei, asta se întâmpla în toamna anului trecut și m-am gândit că o asemenea frumusețe (scuză-mi modestia) ar aduce bucurie și utilitate și altora. Unele produse precum leagănul și cortul au apărut cu mult înainte de a avea curajul să sper că ele vor realiza visul meu vreodată.

MO: - Acum ai o gamă mai mare de accesorii pentru copii de la borduri pentru pătuț, coșuri pentru jucării, leagăne, până la corturi pentru copii. Spune-mi care a fost prima ta comandă și cât de mulțumită ai rămas de rezultat?

L.A: Prima comandă a fost o bordură roz pentru pătuț pe care am hotărât să o livrez personal. Imediat după ce am aranjat-o am înțeles cât de mult mi-a plăcut rezultatul și câtă împlinire sufletească m-a cuprins când am văzut încântarea mamei care a comandat-o.

MO: - Care este cea mai plăcută/frumoasă parte a unei comenzi?

L.A: - Întregul proces este unul minunat, începând cu alegerea unei combinații de culori până în clipa când fac ultima cusătură.

MO: - Creezi lucruri pentru copii, nu pot să nu te întreb cum se despart gemenii tăi de ele?

L.A: Produsele gata făcute se rețin puțin timp la noi acasă și dacă e vorba de un coș, atunci neapărat, când trebuie să îl dau, găsesc în el jucării. În cazul leagănelor, dacă nu reușesc să-l împachetez, copiii vor neapărat să-l încerce, chiar dacă într-ale lor deja nu se mai dau. Copiii mei îmi dau siguranța că ceea ce fac e minunat, entuziasmul lor spune totul.

M.O: -  Apropo, cât de des îi răsfeți pe ei? Ce creații faci pentru ei?

L.A: - Toate produsele pe care le fac eu sunt cele pe care vreau să le aibă și copiii mei, deci primul produs este pentru ei, pentru a-l testa și a ne bucura de el.

M.O: - Știu că ai o pasiune aparte pentru reciclarea hainelor. Povestește-mi cum ți-a venit această idee?

L.A: - Eu am o pasiune pentru a face haine. Odată cu nașterea fiicei mele, am înțeles că voi face mai multe pentru ea, deoarece hainuțele pentru fetițe au un farmec aparte. Ideea de a recicla a venit dintr-o poză văzută pe internet, în care o cămașă era transformată în rochiță. Am hotărât că pot da viață unei haine vechi, care, cu un pic de imaginație poate deveni o piesă pe care domnița mea nu mai vrea să o dezbrace. Cea mai mare plăcere este atunci când Emma, lipindu-se de mine cu un zâmbet larg îmi zice: "Mama, aceasta estea cea mai frumoasă!"

 L.A: - Care sunt planurile tale de viitor cu privire la MEL'S Dreams?

Proiectul MEL'S Dreams este ceea ce îmi place să fac și deci sper să crească în continuare cu mai multe produse pe care clienții să le achiziționeze cu drag. Un vis care sper să devină realitate este să obțin cât mai mulți clienți mulțumiți atât în țară cât și peste hotare.

Dacă ți-au plăcut lucrările Luciei, ia legatura cu ea aici

Distribuie aceast interviu dacă ți-a plăcut. Pentru a afla primul despre noile articole, urmarește-mă pe FACEBOOK și INSTAGRAM