Google

Mirosul de ceapă și usturoi tratează viroza? Vezi ce spune Komarovski

În această perioadă tot mai multe persoane sunt afectate de infecțiile respiratorii. Potrivit unui comunicat emis de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, doar săptămâna trecută în țară au fost înregistrate aproape 19 mii de cazuri de cazuri de infecții respiratorii.

Copiii sunt printre cei mai vulnerabili în fața bolii iar părinții deseori recurg la tratamente naturiste în speranța ca boala să nu avanseze sau pentru a evita tratamentele medicamentoase. Despre obișnuința de a pune în odaia unde se află copilul ceapă și usturoi pentru ca virușii să moară, pediatrul ucrainean Evghenii Komarovski, spune că este o metodă ineficientă atâta timp cât aerul nu circulă.

"Credeți-mă, dacă într-o încăpere unde se află un copil nu va fi un miros intens de ceapă sau usturoi, dar va fi elementar aer curat, acesta are proprietatea și de a trata și de a preîntâmpina infecțiile cu viruși. Aerul curat va face un efect mai bun decât toată ceapa și usturoiul pe care îl ai în casă. Particulele de viruși mor imediat la contact cu aerul curat, răcoros și aflat în mișcare. Dacă aerul este închis, uscat și cald, atunci nici un miros intens de ceapă și usturoi nu vor putea ucide virușii."

Înregistrarea originală o poți vedea aici