facebook.com

Câștigă un abonament pentru o lună la sport! 

 
De două săptămâni particip la un challenge marca Fit Mami. În proiect am parte de rețete gustoase și sănătoase, de antrenamente personalizate, exerciții compatibile cu alăptarea, de motivare zilnică și cel mai important, totul fără să ies din casă.
 
E ceea ce caut de doi ani, fetelor, unde ați fost până acum?
 
De când am născut îmi doresc să merg la sală. Chiar lângă casă am 3 săli de sport, dar marea mea problemă: NU AM CU CINE LĂSA COPILUL. Am noroc de un soț super muncitor care pleacă dimineața și vine seara târziu și de cele mai multe ori lucrează și în weekend, bunicii sunt departe de noi iar o bonă în care să am încredere sută la sută încă nu am găsit. Am început de câteva ori să fac sport singură, alegeam un video de pe youtube și săream în sus după el, dar să știți că mai mult de o săptămână niciodată nu am rezistat. 
 
Recunosc, în prima săptămână de challenge cu Fit Mami am mai trișat, am îndulcit cafeaua, am mai furat câte o bucățică de mâncare din farfuria lui Alex, am avut cu o gustare în plus, dar în schimb m-am ambiționat să beau câte 2 litri de apă pe zi (și asta chiar este o performanță pentru mine) fac sport aproape zilnic și asta mă face mai fericită și mai inspirată. 
 
Și da, eu la fel ca voi, am foarte multe activități zilnice și mi-am dat seama că reușesc să le fac pe toate cu excepția celor care mă fac să fiu cu adevărat mândră de mine când ajung seara.  Așa că am decis ca orele de somn de la amiază ale copilului meu sunt ore pe care mi le dedic mie în totalitate. Niciun fel de curățenie, niciun fel de mâncare și doar ceea ce îmi place mie. În aceste ore de cele mai multe ori fac sport, o baie relaxantă sau scriu pe blog. 
 
Vă provoc și pe voi să faceți același lucru! Să găsiți minim o oră în zi pe care să v-o dedicați! Sunteți FEMEI, și cu toate știm că dacă femeia este fericită, armonia în familie este garantată.  
 
Am pregătit un concurs în care fiecare din voi are șanse egale de a câștiga o invitație la următorul challenge Fit Mami care începe din 1 decembrie.  
Tot ce trebuie să faci este: 
 
● să dai like paginii MAMA Online;
 
● să dai like paginii Fit Mami;
 
● să distribui postarea de pe pagina de facebook;
 
● să etichetezi o mămică la postarea de pe facebook;
 
● să fii gata să lași kilogramele în plus în 2018!
 
Concursul începe astăzi și se încheie pe 22 noiembrie, ora 20.00. Câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu prin Random.org.
Vă urez baftă și să nu uitați să vă iubiți!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează