Ești mamă? Vrei să lucrezi de acasă? Citește asta

Aceasta este Margarita. Are 28 ani, a finalizat studiile la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. A participat la un program de 90 de zile iar cunoștințele acumulate în cadrul acestuia, i-au permis să se lanseze în calitate de hypnoterapeut și consilier în probleme de familie.

Iar aceasta este Adriana, în vârstă de 36 ani, mamă a 2 copii. "Stătea" acasă fără job înainte să aplice la un program în care, online, timp de 3 luni, a învățat cum să gestioneze o afacere având pasiunea de a fotografia bebeluși și familii.

Iar acestea sunt Lia Pogolșa și Emma Bodarev, fetele care au creat programul de 90 de zile în care au participat alături de Adriana și Margarita, alte 26 de femei. Timp de 3 luni, fondatoarele programului vin cu idei de afaceri, instruiesc, ghidează femeile beneficiare, le ajută să își valorifice la maximum potențialul, astfel ca până la sfârșit de program, participantele să își poată lansa propria afacere pe online.

Emma și Lia organizează marți, 6 iulie un webinar gratuit în care vor vorbi, în special pentru femei care au potențial, dar au nevoie de puțin ajutor și ghidare, despre activitățile concrete pe care le poți face de acasă, având la dispoziție doar un telefon sau calculator, pentru ca să câștigi bani. Acest webinar este gratuit (dar în bază de înregistrare în prealabil) va avea loc într-un grup închis și este destinat femeilor din orice colț al lumii. Locurile sunt limitate.

Iar drept bonus, femeile care se înregistrează, primesc în format electronic un ghid cu 50 de idei de afaceri.

Aici te poți înregistra la webinar.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează