Hai cu noi la Ask a Mom Christmas Family Brunch - cel mai frumos eveniment pentru familii al acestei ierni!

Cea mai mare comunitate de mămici din țară, Ask a MOM, organizează pe 21 decembrie, la hotelul Jolly Alon, un Christmas Brunch. Familia ta poate fi una din cele 60 care va fi parte a evenimentului.

Distracția picilor va fi asigurată de către îndrăgita echipă Clounella, care, timp de 3 ore va avea grijă ca fiecare copil să primească o doză bună de dispoziție iar Toys House au promis că vor instala un teren de joacă și îl va asigura cu o bonă care va avea grijă de cei mici.

Toți adulții vor avea locuri la mese, iar mâncarea va fi de tip buffet all inclusive.

Copiii vor sta într-o zonă aparte cu buffet all inclusive separat pentru ei.

Pe tot parcursul evenimentului vor rasuna colinde iar voia buna va fi la ea acasă.

Toate momentele frumoase vor fi imortalizate de una din eroinele Business Mommy, Olga Bobileva, de Gabi Hadiev și desigur SelfieBox.

În plus, la Christmas Family Brunch, vom avea posibilitatea să susținem împreună campania "Lupta împotriva cancerului la sân". Va avea loc o strângere de fonduri în urmă vânzării produselor Avon, bani din care vor fi finanțate programe de informare și educare a femeilor din Republica Moldova cu privire la diagnosticarea precoce a cancerului la sân.

Fiecare copil va pleca acasă cu un dar de la Moș Crăciun, iar adulții cu daruri de la partenerii și sponsorii evenimentului!

Biletele pot fi procurate aici.

Află mai multe detalii despre ASK A MOM Christmas Family Brunch, aici.

MamaOnline.md este partener media al evenimentului.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează