Vadim Scarlat, din nou tată!

De curând, în familia medicului ginecolog Vadim Scarlat a apărut un nou membru. Este băiețel, îl cheamă Akim și este perfect sănătos, ne-a asigurat soția ginecologului, Sabina Scarlat.

Cei doi soți s-au bucurat în intimitate de
sarcină și de naștere, lucruri despre care au știut doar familia.

Potrivit proaspetei mămici, medicul care a monitorizat sarcina și a primit nașterea a fost soțul ei. "La insistența mea, dar tare mult am insistat, am fost operată de Vadim Scarlat. El a fost categoric împotrivă. Comparativ cu prima sarcină, eram în relația de doctor - pacientă doar la spital. De această dată își aștepta copilul cu mai multă grijă și mai puține indicații medicale, asta datorită faptului că eu am fost foarte ascultătoare și el nu a avut atâtea griji ca în sarcina precedentă. Sfinții de cununie ai familiei noastre sunt Ioachim și Ana, părinții Sfintei Marii, fapt pentru care am ales acest nume."

Soții Scarlat mai au acasă o fetiță și un băiețel, care, din spusele mamei, și-au așteptat mult frățiorul iar prima reacție a lor atunci când au văzut bebelușul a fost "ne mai dorim un frate sau o soră!"

Urmărește MAMA Online pe FACEBOOK și 

INSTAGRAM și fii primul care vede postările noi!

Distribuind subiectele publicate pe MAMA Online, mă ajuți să ajung în vizorul unui public mult mai mare. Pentru asta îți mulțumesc!

Sursa foto: Arhivă personală

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează