Despre

Mă numesc Cristina, sunt jurnalistă de profesie. Totodată sunt soție și mama lui Alex, copilul care a apărut în familia noastră acum doi ani și care ne-a schimbat radical viața, viziunile și valorile,  copilul datorită căruia a apărut acest proiect. 

Mamaonline.md este un jurnal cu istorii ale mele, ale copilului meu, dar și ale altor mame cu pici.

Totodată, mamaonline.md este un ghid în care viitoarele sau proaspetele mămici găsesc răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, sfaturi cu privire la sarcină, sănătatea mamelor și a  copiilor, oferite de specialiști calificați.

Mamele plecate peste hotare împreună cu picii lor se împărtășesc cu experiențele și greutățile prin care au trecut, iar cele care au reușit să fie exemplu pentru copiii lor dar și pentru societate, ne povestesc cum se împart între familie și job.

Nu sunt o mamă ideală și nici nu cred că voi fi vreodată, am calcat pe multe greble până acum și din multe greșeli încă nu am învățat,  am o viață înainte pentru asta, însă sunt de părere că o mamă bună este o mamă informată. Și o mamă nu are dreptul să fie altfel! 

Abonează-te la mamaonline.md pentru ca să primești notificări la publicarea articolelor noi. Urmărește pagina MAMA Online pe Facebook, iar dacă ești de părere că ceea ce ai aflat aici ar putea fi o bună sursă de informare pentru alte mame, distribuie conținutul. 

Îți mulțumesc că ai vizitat mamaonline.md și îți urez lectură plăcută în continuare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează